3 DIY-trends lige nu

0
11345
Måleband, fingerbøl og sytråd

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Med DIY-projekter kan du sætte dit helt eget personlige præg på hverdagen. Lad dig inspirere af disse små tre DIY-projekter, der trender lige nu.

Hjemmelavede schruncies

Schruncies, de store hårelastikker, har efterhånden været populære i en lang rum tid, og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Heldigvis er de nemme at lave selv – det kræver blot et stykke stof, elastik og en symaskine. Når du laver dine egne schruncies kan du nemt og hurtigt puste nyt liv i samlingen af hårsmykker. Du har også mulighed for at lave helt unikke hårelastikker, fordi du helt selv kan vælge farve, mønster og materiale. Lad dig inspirere af det store udvalg af stof og metervarer på denne hjemmeside.

Farverige glas til opbevaring

En anden trend er at male klare glas og bruge dem til opbevaring. Især de syltetøjslignende glas, eller på engelsk “jars” er populære. Det eneste, du skal bruge, er glas, en pensel, maling i flotte farver, og så er det ellers bare at komme igang. Det er er en god ide at starte med at male glasset indvendigt, ellers bliver det hurtigt en fedtet fornøjelse. Afhængigt af hvor stærk du vil have farven, er det måske slet ikke nødvendigt at male glassene udenpå. Brug glassene til at opbevare pensler, makeupbørster, tandbørster eller noget helt fjerde.

Personlige vaser

Ligger du inde med nogle gamle krukker eller tomme konservesglas? Så kan du på ingen tid forny dem og bruge dem som vaser eller potteskjulere. Til dette nemme projekt skal du bruge en pensel, en rulle bred tape og maling i matte farver, som ikke er gennemsigtig. Der er rig mulighed for at lege med mønstre på vasen, og tapen hjælper dig med at få helt lige kanter. Hvis du går efter et mindre poleret resultat, kan du sagtens male med fri hånd uden at afmærke med tape.