Bliv klædt på til efteråret

0
3023
Trip in bad weather. Portrait of young man in drenched jacket in heavy rain.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ingen af os har lyst til at tænke på, at sommeren nogensinde skal slutte. Nu er sommeren jo endelig kommet i gang, og vi skal nyde de sidste par uger med lyse aftener og lune dage.

Køb tøj og sko til efteråret på udsalg nu

… Men inden vi får set os om, banker efteråret på døren. Morgenerne er mørke, og eftermiddagene kortere. Og med efteråret kommer kuldegrader, regn og behovet for varmere påklædning. Hvis du vil være på forkant og spare penge, så gå på jagt efter overtøj, regntøj, sko og støvler allerede nu.

Funktionelt regntøj til cyklisten

Du kan ikke undvære et godt sæt regntøj. Særligt hvis du går eller cykler til og fra arbejde i al slags vejr. Det bedste regntøj til en aktiv hverdag er det funktionelle regntøj, som både er vindtæt, vandtæt og åndbart. Den type regntøj er forsynet med en membran, der holder vind og vejr ude. Yderligere er det åndbart, så man kan komme af med varmen, når man er aktiv i regnvejr og/eller blæsevejr. Du kan lige nu købe de rigtige gode kvalitetsmærker af regntøj til lave udsalgspriser. Hos Billigsport24.dk kan du spare helt op til 50 % på funktionelt regntøj fra fx Helly Hansen.

Gode vandtætte sko

Våde sko og kolde fødder er den sikre vej til en efterårsforkølelse. Derfor er det en rigtig god ide at kigge efter et par gode sko med Goretex til de våde efterårsdage. Goretex er et vandtæt og åndbart materiale, som især bruges til regntøj og vandtæt fodbeklædning. Ecco laver komfortable og gode sko med Goretex til børn og voksne. Det kam kun anbefales at have vandtætte sko til efteråret, inden vinteren tager over og termostøvler og vinterstøvler bliver aktuelle. Gummistøvler er rigtig gode, når det regner voldsomt. Men gummistøvler er ikke gode at gå i en hel dag. Slet ikke for børn, der stadig er i gang med deres motoriske udvikling. Er du lidt hurtig på tasterne, kan du klikke Ecco sko hjem til hele familien til udsalgspris hos Billigsport24.dk.