Brug transporttiden til lydbøger

0
2291
Smiling businessman changing stations on his car radio while driving through the city during his morning work commute

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Langt de fleste mennesker har lidt kørsel til og fra arbejde, uden at de tænker nærmere over det. Det er bare en fast del af hverdagen, hvor man kan høre lidt radio eller bare sidde lidt i sine egne tanker. Mens andre kan blive voldsomt irriterede over den tid, de bruger på vejen, i kø eller på at lytte til sludrende radioværter eller den samme musik, der bliver spillet gang på gang.

Alle de gode læseoplevelser på lyd

Uanset om du tilhører den første eller sidste gruppe, så kan lydbøger være med til at forsøde vejen til og fra job. Du sidder der jo alligevel, så hvorfor ikke gøre pendlertiden behagelig, spændende, skræmmende, oplysende, rørende, inspirerende – alt det, som bøger kan være? Hos Saxo kan du finde 50.000 forskelllige titler af lydbøger, så der er noget for enhver smag. Hvis du samlet set har en times transporttid hver dag, så kan du faktisk nå én bog om ugen! Det er mange gode og inspirerende bøger, som du måske ville få svært ved at få læse ellers.

Hvordan kommer jeg i gang med lydbøger?

Du kan fx blive medlem af Saxo Premium gratis i 30 dage. Som medlem kan du streame alle de bøger og lydbøger, du vil. Du skal blot downloade app’en til smartphone eller tablet og logge ind, så er du klar til at lytte eller læse e-bøger. Det er en fin måde at afprøve om lydbøger er noget for dig. Når de 30 dage slipper op, kan du fortsætte som medlem af Saxo Premium for 99 kroner om måneden.

Lydbøger er også til løbeturen eller havearbejdet

Når arbejdsugen er slut, og du stadig mangler afslutningen på din mega spændende bog, så husk at lydbøger kan afspilles når som helst. Du kan tage lydbogen med på havearbejde, på cykelturen til bageren eller forkæle dig selv med et karbad, mens du lytter til de sidste sider i lydbogen.