Derfor er et par kompressionsstøvler, gode at have med på ferie

0
1372

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange er blevet præsenteret for de så kaldte kompressionsstøvler (Eller Recovery Boots), men skulle du ikke have hørt om disse før – så får du lige en kort introduktion her.

Kompressionsstøvler at et sæt støvler, som du kan sætte på dine ben, og vedhjælp af komprimerede luft i støvlen, vil du få en form for massage, som hjælper dig med at restituere hurtigere. Du kan læse mere om dem her.

Tilbage til hvorfor et par kompressionsstøvler at gode at have med på ferie. Kompressionsstøvler giver nemlig mange fordele ift. restitution, som du faktisk kan drage nytte af, når du og resten af familien er på ferie, et sted i verden. Alt efter hvilken ferie man er på, kan man pådrage sig forskellige typer skader eller smerter i sine ben.

At gå, er en meget stor del af manges ferie

Det er ikke ualmindeligt at man under sin ferie, skal ud i naturen, eller bare i området, og gå. Du kan enten være i en by, hvor der er mange skråninger, eller gå ude i naturen i ujævnt terræn. Begge steder kan der ske uheld hvor du kan vride din fod om eller lign. Dette kan ødelægge hele din ferie, eller også kan du komme hjem, og tage dine kompressionsstøvler på, så du forhåbentlig kan være klar et par dage efter.

Motionsferie, eller løber du bare en tur

Nogle tager på ferie for at dyrke motion, hvilket også kan være dejligt. Man skal bare huske ikke at overbelaste sig selv, og ende med at få en skade. Gør man det, vil man ikke komme til at gennemføre sin ferie, som man håbede, og du må derfor køre skuffet hjem. Har du i stedet et sæt kompressionsstøvler med i bagagen, vil du efter hver træningsdag, kunne tage dine støvler på, og restituerer bedre til næste dags træning – end ellers.

Har du endnu ikke et par kompressionsstøvler, som kan du købe dig et par lige her.