Dette kan du gøre for at afhjælpe dine smerter

0
2074

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du i din hverdag hæmmet af ømhed og anden smerte i lænden eller deromkring, vil du garanteret gerne finde en løsning. Der er nemlig ikke ret mange ting, som overgår at være handlingslammet eller sengeliggende/begrænset af sine smerter, når man har hundredvis af gøremål. Bliv derfor vejledt her.

Varmepuden som mirakelmiddel

Der er selvfølgelig ikke kun én form for smerte, som dermed kan behandles med én metode. Nej, der findes så utroligt mange smerter, der udtrykker sig på forskellige måder, at man konstant er nødt til at finde på nye behandlingsmetoder. Nogle gange er smerten dog ikke så alvorlig, og da virker de simple behandlinger indimellem bedst fremfor alle de piller og penicillin. En varmepude er et godt eksempel på et middel mod bl.a. ømhed og andre smerter såsom spændinger samt menstruationssmerter. Også reelle skader kan man dæmpe smerte af vha. en varmepude. Der er i en type varmepude elektrisk strøm. I en anden variant er der blot opvarmet væske, hvilket som regel er vand. Har du brug for andre husråd, kan du finde en masse på forbruger-guide. Varmepuder er enkle at benytte sig af, og de er hurtige at finde frem. Derudover bliver de aldrig opbrugt og vil ikke skulle smides ud.

Naturens medicin

Selvom en varmepude eller anden medicin, du har tilegnet dig, kan hjælpe mod smerterne, forsvinder de sjældent fuldstændig og i hvert fald ikke med det samme. Derfor har du sikker intet problem med at få endnu en idé til at afhjælpe smerterne. Du kan ganske enkelt tage skoene eller sandalerne på fødderne og gå udenfor. Du kan ordne blomster i haven, eller du kan gå en tur, hvor du afleder tankerne. Det er på ingen måde et medicinsk middel mod smerterne, men det er ikke sjældent, at lægen anbefaler en tur i den friske luft ved klage.