Foråret er på vej

0
2912

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi går snart ud af vintersæsonen og ind i foråret. Det behøver dog ikke at betyde, at kulden er forbi, når vi snakker om det danske vejr. Vi har før set snevejr i april. Selvom forår ikke nødvendigvis betyder godt vejr, så betyder det længere og lysere dage.

Med foråret for døren, så må alt hjemme i huset gerne blive mere lyst. Hyggebelysningen skal skiftes ud med noget skarpere, så det hele giver noget mere lys. Det kan være, at det er tid til, at I får nye lamper oveni købet. Det kan også være, at det er nok at skifte pærerne i lamperne ud. Hvis I alligevel trænger til nye lamper, så kunne et bud være de flotte Caravaggio lamper.

Caravaggio lamper

Er du interesseret i Caravaggio lamperne? Det er Cecilie Manz, som har designet lamperne for Lightyears. Det er altså dansk design, som har et moderne og tidløst udtryk. Den er allerede blevet et designikon. Du kan se lamperne her.

Pudsning af vinduer

Når forårets lys står ind på vinduerne, så kan man også se, hvor beskidte de er. Forår betyder derfor også pudsning af vinduer. Når du har pudset dine vinduer, så kommer sollyset også bedre ind igennem vinduerne.

Det kan tilmed være, at hele dit hjem trænger til en hel forårsrengøring. Med nyt lys kommer også mere energi, så måske det netop er nu du magter det. Det giver altid en god følelse, når det er overstået. Du kan overveje, om du vil lave det til et projekt i familien. Der er ingen som siger, at det behøver at stå for forårsrengøringen alene. Du kan sagtens få din mand/kone samt børn til at svinge støvsugeren eller kluden. I kan sætte musik på, så det bliver mere hyggeligt. Derefter kan I aftale en hyggelig ting I skal, når det er overstået, så det er lettere for alle at komme igennem.