Foråret kommer – husk det rigtige overtøj

0
3290
Foråret kommer - husk det rigtige overtøj

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi går heldigvis varmere temperaturer i møde, men desværre er det også om foråret det topper med antallet af snotnæser og ømme halse vokser, og derfor er det vigtigt at sørge for at klæde sig efter vejret. Som forældre er det vigtigt at sørge for, at familiens mindste har en passende kropstemperatur og påklædning. Her kan du få gode råd til, hvordan du passer på dit barn i vinterkulden.

Hold øje med barnets temperatur

Baby og mindre børn er ikke selv i stand til at registrere og regulere deres egen kropstemperatur. Ligeledes kan de heller ikke selv gøre opmærksom på, om det fryser eller sveder, og derfor er det vigtig at man som forældre hele tiden er opmærksom på barnets heldbred. Med andre ord er du som forælder dit barns termostat, og det er op til dig, som forældre at sørge for, at dit barn har det god og ikke fryser.

Der er mange måde at tjekke barnet på, du kan gøre det ved løbende at tjekke barnets temperatur på brystkassen og i nakken eller øverst på ryggen. Er barnet meget varmt og/eller fugtigt, bør du tage noget af tøjet af det. Er barnet derimod koldt, bør du tilføje et ekstra lag tøj eller pakke den lille ind i et tæppe. Det vigtig at barnet ikke sveder, da barnet hurtigt kan blive kold efter.

Flyverdragten er et must for børnehavebørn

Når du skal vælge overtøj til dit barn, er det vigtigt, at det har en god varmeevne og er vandtæt. Børn elsker at leger meget udendørs, og det er derfor vigtigt, at deres flyverdragt kan modstå vind og vand. Derudover er det en god ide at vælge en flyverdragt der ikke indeholder skadelig kemi. Du kan finde flyverdragter, der opfylder alle tre krav, her. Med det rigtige overtøj, har du et glad for tilfreds barn, som har mulighed for at brænde en masse energi af udendørs, uden at blive kold og våd.