Hvorfor er det vigtigt at have et stoleunderlag under din kontorstol?

0
2530

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste mennesker har et computerværelse, arbejdsværelse, kontor eller lignende i hjemmet med en kontorstol og et skrivebord. Men det er langt fra alle, der også har et tilhørende stoleunderlag til deres kontorstol på trods af, at et stoleunderlag rent faktisk er super nødvendigt og godt. Hver gang du kører din kontorstol frem eller tilbage over gulvet eller tæppet, ridser det nemlig i gulvet eller laver folder i tæppet. På den måde kan det altså være ret slidende for den overflade, din kontorstol er placeret på, hvis ikke du har et underlag til den.

Overordnet skelnes der mellem to typer af stoleunderlag, hvor valget imellem dem afhænger af, hvilken overflade det skal være placeret på. Der er nemlig både det stoleunderlag med pigge og det uden pigge. Oftest anvendes det stoleunderlag med pigge på overflader som tæpper, fordi piggene sikrer, at selve stoleunderlaget bliver der, hvor det skal. For et tæppe er jo en forholdsvis glat overflade, som stoleunderlaget ellers ville ligge og glide frem og tilbage over. Stoleunderlag uden pigge anvendes derimod på hårde gulve, hvor stoleunderlagets materiale gør, at det bliver, hvor del skal. Det smarte ved et stoleunderlag er også, at du kommer til at sidde på en helt ens og glat overflade med din stol, så du skal ikke rulle på en irriterende eller bumlet overflade.

Hvis et stoleunderlag lyder som noget for dig, kan du finde et stort udvalg på lomax.dk. De har både stoleunderlag i forskellige størrelser og farver. De fleste vælger stoleunderlag i den klassiske, transparente farve, fordi de så slet ikke lægger mærke til, at det er der. Det skyldes jo netop, at man stadig kan se gulvet eller tæppet under stolen. Alligevel gør dette underlag bare, at gulvet eller tæppet bliver skånet, så det ser pænere ud og holder i mange flere år.