Planlæg din drømmerejse

0
1967
The famous beach of Anse Lazio, one of the most beautiful tropical beach in the world. Praslin island, Seychelles, Indian Ocean.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Turkisblå strande, masser af solskinstimer, smukke badestrande, vilde oplevelser og storslået natur. Lyder det som noget af et drømmescenarie for dig? Så læs med her, når vi guider dig til at få gjort drømmene til virkelighed.

Storslåede oplevelser under havets overflade

Drømmer du om at bade, dykke, snorkle og slappe af på en tropisk strand? Så kan den afrikanske kyst og øerne ud for Afrikas kyst være lige destinationen for din drømmerejse med familien. Øriget Seychellerne byder på naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste sandstrande. Her kan du opleve gigantiske skildpadder, farverige fisk og et væld af koralrev under overfladen på det turkisblå vand.

Hvad kan man lave på Seychellerne?

Seychellerne er den perfekte destination til en aktiv ferie. Særligt for dem, der elsker at  dykke og snorkle. Seychellerne er omgivet af koralrev, og da strøm og bølger nærmest ikke eksisterer, har man de perfekte omgivelser for at opleve livet under havoverfladen. For sportsfiskere er muligheden for at fiske efter barracuda, haj, marlin og tun sikkert også tiltrækkende. Vil man gerne være aktiv uden for vandet, så byder øernes landskaber på ufatteligt smukke ruter til cykling, hiking eller vandreture. Der er oprettet hele 15 hikingruter, som særligt anbefales til turisterne.

Find de bedste hoteller og tips til Seychellerne

Seychellerne består af 115 øer, hvoraf mange af dem er totalt ubeboede. Det er primært de tre øer La Digue, Praslin og Mahé, der er beboet af lokalbefolkningen og som kan besøges af turister. Hovedøen Mahé er fyldt med kultur, et skønt byliv med lækre restauranter og en smuk og frodig bjergkam midt på øen. Fra denne kan man se hele øen og de kridhvide sandstrande. Det er også her, at den internationale lufthavn befinder sig. Hvis du er faldet for Seychellerne, så find et rejseselskab med speciale i Afrika. Her får du adgang til de bedste hoteller og de bedste tips til uforglemmelige oplevelser, når du rejser til Seychellerne.