Sådan kommer du i gang, og måder at tjene penge på via Instagram

0
546

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vælg din niche

Før du begynder jordarbejdet, skal du vælge den rigtige niche. Det skal være noget, du forstår godt og brænder for. Noget der passer til din personlighed og du er sikker på at du hele tiden kan skabe frisk indhold rundt omkring. Du kan endda gå med en kombination af forskellige, men forbundne nicher. Sundhed og fitness, gør-det-selv, mode, livsstil, musik og rejser er blot nogle få områder, som IG-influencer ofte går efter. Men vælg ikke noget, bare fordi det er populært eller trending. Hvis du virkelig vil have dit indhold til at skille sig ud, skal du altid gå med noget, du har enorm viden om.

Opret en Bio

Det første trin i processen med at finjustere din Insta er at skabe en bio, der er fængende og informativ. Da dette sandsynligvis vil være det første, dine potentielle følgere og brands tjekker ud på din profil, skal du være særlig opmærksom på din bio. Hold det kreativt, sprødt og præcist. De fleste vil inkludere deres hjemmeside her, det er en god idé at gøre dette, hvis du vil ønsker et sted hvor folk kan lære mere om dig. Køb hjemmeside.

En tiltalende Instafeed

Du skal muligvis også vælge et tema til din Instafeed for at sikre, at det virker visuelt tiltalende for dem, der besøger din profil. Mange influencers derude holder sig til en bestemt stil til at redigere deres billeder for at give deres feed en form for ensartethed.

Instagram Business-konto

Hvis du planlægger at tjene penge, så skal du have en virksomhedskonto. Skift til en virksomheds Instagram-konto vil give dig adgang til Instagram-analyse. På denne måde kan du holde styr på dine fremskridt, forstå dit publikum og genkende områder, der kræver mere opmærksomhed.

 

Brand Partnerskab

Måske er den mest populære måde at tjene penge på din insta-berømmelse ved at samarbejde med brands. Alt du skal gøre er at lede efter et band, der stemmer overens med den type indhold, du opretter, samt værdier. Brands vil kompensere dig for at skabe indhold med deres produkter enten med penge eller med gratis produkter/tjenester.

Annoncer

Annoncer er stadig blandt de mest populære måder at tjene penge på via sociale medier. Du kan tjene penge på dit Instagram-indhold eller dine videoer med annoncer.

At sælge et produkt eller en tjeneste

Når du er Insta-berømt, kan du tjene noget dej ved at sælge din egen merch på dit webshop. Eller du kan også bruge platformen som et marketingværktøj til andre indtægtsstrømme. Du kan også generere indkomst ved at tilbyde betalte tutorials og masterclasses inden for dit ekspertiseområde.

Tilknyttede programmer

På en måde kommer tilmelding til et affiliate-program også under brandpartnerskab, da det også involverer forbindelse med brands og virksomheder. I tilknyttede programmer bliver du betalt for markedsføringsprodukter skabt af disse virksomheder. Du tjener penge, når dine Insta-følgere køber noget fra virksomheden gennem dig (i de fleste tilfælde ved at bruge et specifikt link eller rabatkode).

Gå live med badges

Du kan også tjene penge på Instagram ved at aktivere badges, når du går live. Denne metode hjælper dig med at tjene penge direkte gennem platformen.

 

Når du har nok følgere, er det tid til at begynde at nå ud til brands og virksomheder for at lande et par sponsorerede indlæg.

 

Sørg for at henvende dig til mærker, der beskæftiger sig med produkter eller tjenester, der er i tråd med din niche. Kend dit publikum godt. Dette vil give dig en bedre idé om de mærker, du bør henvende dig til for partnerskaber.