Sådan kommer du bedst igennem skilsmissen

0
1676

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skilsmisser er aldrig sjove. Lige meget om man har taget beslutningen om at gå fra hinanden som venner, så er der stadig utroligt mange ting, der er usikre i perioden efterfølgende, og der er mange juridiske ting, der skal tages stilling til. Derfor giver vi her nogle råd til, hvordan du lettest kan komme igennem den hårde periode efter skilsmissen.

Hyr en god advokat

Det kan ikke overdrives, hvor vigtigt det er at have en god advokat til at hjælpe med de mange juridiske dokumenter, der skal tages stilling til. Det giver jer begge bedre ro til at bearbejde tingene, når I har et godt team omkring jer til at guide jer igennem papirarbejdet, der kan være lidt af en mundfuld. Det kan være tiltrængt i en så hård tid, at man kan gemme den plads i sit hoved, som alle de dokumenter ellers ville have fyldt, og bruge den til at få lidt ro og tid til at få snakket om tingene som voksne mennesker. Der findes dygtige advokater rundt omkring i hele landet, blandt andet i Herning (find advokat i Herning).

Brug tid på dig selv

Når du lige er kommet ud af et ægteskab, kan det være en god idé at bruge noget tid på at finde dig selv igen. Det lyder måske lidt klichéagtigt, men det kan altså være en god idé at tage en gammel hobby op, som du måske ikke har haft overskud til at udforske i den sidste tid af ægteskabet. Hvis du har et barn med din eks-mand eller -kone, så er det også meget vigtigt, at du får brugt noget tid sammen med dem. Både for din skyld, men i den grad også for barnets skyld. Det er trods alt også en meget hård tid for dem. Ved at være der for hinanden kommer i dog helt sikkert igennem det.