Sådan skaber du orden i din garage

0
1431

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Garagen er for mange et sted, hvor ting bliver lagt hen, når de ikke rigtig har nogen anden fast plads i hjemmet. Det kan samtidig være et sted for ting og sager, som du ikke rigtig ved, om du skal beholde eller smide ud. Derfor kan du godt risikere, at din garage meget nemt bliver rodet og uoverskuelig. Hvis du gerne vil forsøge at skabe orden i din garage, kan du få nogle tips til det her.

Ryd ud i dine ting jævnligt

Hvis du aldrig rydder ud i dine ting, men til gengæld bliver ved med at tilføje nye hele tiden, er det svært at holde orden. Når du skal i gang med at skabe orden i din garage, vil det derfor være en stor hjælp, hvis du starter med at rydde grundigt ud i dine ting. Du har garanteret en masse liggende, som du faktisk aldrig bruger og ikke kommer til at bruge. Der er ingen grund til, at den slags ligger og fylder. Det gør det nemlig kun sværere at skabe et system.

Skab system med reoler

Når du har ryddet ud i dine ting, kan du forsøge at skabe et system. Det kan du være ved f.eks. at finde nogle reoler til din garage, som kan stå langs væggen. Det gode ved reoler er, at du nemt og hurtigt kan se, hvor alting er. Dertil kan du inddele alting i kasser, så de får en fast plads. Hos mas-hoevik.dk kan du få forskellige reoler, der egner til godt til en garage.

Sørg for god belysning i din garage

Det bliver langt sværere at finde alting i din garage, hvis ikke der er en ordentlig belysning. Det fungerer rigtig godt med nogle ovenlyslamper, der kan give et godt lys rundt i hele garagen. På den måde kan du lettere få et overblik.