Sommeren 2020 står i husets tegn

0
2334

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren bliver noget anderledes end hvad vi havde forstillet os for et halvt år siden, inden COVID-19 blev til en global pandemi. Dette har betydet at rigtig mange danskere har måtte blive hjemme fra ferie i udlandet, og i stedet tage sig for gode at bliver her hjemme i Danmark.

Heldigvis er der ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget andet, og derfor kan rigtig mange som ingen steder er kommet i år – komme i gang med nogle af de projekter som de havde tænkt at der skulle laves inden for den nærmere fremtid.

Ikke nok med at der er kommet tid til det, så har den ferie, som man ikke har betalt for, også givet boligejerne flere penge mellem hænderne, og dermed mulighed for at bruge pengene på bolig renovering i stedet for. Så hvad har du haft i tankerne?

En god ide at gøre denne sommer er nok at lave noget indvendig i huset, da vejret i år er lidt for vådt til f.eks. at male, men ikke for koldt til at gå i gang med at lave noget indendørs. En ide kunne derfor være at lægge et splinter nyt plankegulv, som kan give noget mere liv til stuen f.eks.

Et plankegulv kan alt efter smag lægges på flere forskellige måder, så det enten er helt plain og glat, til en mere rustik stil, hvor man lægger som sildeben, og giver et mere voldsomt udtryk – positivt ment. Alt efter hvilke stil du har i dit inventar, skal du naturligvis vælge din planke efter, men mindre du også har i tanker at udskifte disse også.

En anden god ting ved at lægge gulv nu er, at så er du klar til vinteren, hvis du endnu ikke har fået lagt gulvvarme i dit hus. Det er helt oplagt at lægge sin gulvvarme i sommeren, så du er klar til at tænde op, så snart kulden kommer tilbage.