Sommerferie: Besøg det sydfynske øhav og få en unik oplevelse

0
3534

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det sydfynske øhav er en betegnelse for de øer, der omgiver Sydfyn. Øerne tæller blandt andet Lyø, Avernakø, Birkholm, Hjortø, Skarø, Bjørnø og Tåsinge, som hver især har helt unikke oplevelser at byde på.

Nu, hvor sommerferieplanerne for de flestes vedkommende ikke inkluderer udlandsrejser, er det en oplagt mulighed for at opdage det danske sommerlandskab. Du behøver nemlig ikke at tage til udlandet for at få en helt unik, nærmest eksotisk oplevelse.

Tag på øhop i det sydfynske øhav

Hvis du ikke vil tilbringe en hel uge på én ø, kan du kombinere det og aflægge flere øer et visit på samme tur. Der findes masse af arrangører, der tilbyder, at du kan komme på en guidet tur, hvor der er sat én dag af til hver ø.

Du skal blot rette henvendelse til en af turguiderne, da det kan være vanskeligt at komme til alle øerne på egen hånd, medmindre du har en båd. Der er mange forskellige muligheder, men fælles for dem er, at du har en helt unik og spændende sommerferie i vente, hvis du arrangerer en tur til det sydfynske øhav.

Kombinér det med en storbyferie

Du kan også udelukkende nøjes med at besøge en enkelt ø, for efterfølgende at besøge nogle af de øvrige seværdigheder der er på Fyn. Du kan tage på restaurant i Odense, som må betegnes som værende Fyns hovedstad.

Her er samtidig en lang række andre oplevelser, som du kan gøre brug af. Du kan tage et visit til Egeskov Slot, eller besøge en af de mange kystbyer, som befinder sig rundt omkring på Fyn. Der er masser af muligheder for en skøn, afslappende og oplevelsesrig sommerferie, som ikke alene inkluderer, at du besøger en af de smukke øer, men også at du besøger det øvrige Fyn.

Hvis du vil skære lidt af budgettet, kan du med fordel tage på en sheltertur på Fyn, hvor du sover under åben himmel. Nogle sheltere koster penge, imens andre er gratis.