Spiser du nok fisk?

0
3012
Spiser du nok fisk?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender du den der følelse, når man holder ferie på en ø, så har man af en eller anden årsag langt større lyst til at spise fisk, end det er tilfældet normalt. Hvis man eksempelvis holder ferie på en græsk eller italiensk ferieø, så er der nogle gange en større lyst til at spise en lokal fisk i stedet for en lokal burger, som man i virkeligheden kan finde alle andre steder. Men når der er fisk, og specielt når der er friskfanget fisk, så sælger det langt bedre til vores danske hjerter – selvom vi er en stolt fiskernation hjemme i gode gamle Danmark.

Men uanset om du spiser fisk til daglig eller på ferie, så hungrer kroppen for det meste efter omega 3, da langt de færreste får alt for lidt fisk, der ellers er nødvendigt for at kroppen kan præstere bedst muligt. Omega 3 kan du jo som bekendt få både gennem almindelig fisk, og du kan samtidig også få det gennem kapsler, hvor du blot skal indtage to til tre piller hver dag for at få samme mængde, du ellers ville kunne optage ved normal føde. Denne type omega 3 kapsler kan findes både i almindelige supermarkeder, men de kan også fås online hos Fitnessnord her. Forskellen er ikke så stor, men du slipper for at rende ned i den lokale forretning og stå i kø, hvor du ved at købe dem på nettet blot kan sidde derhjemme og bestille, og vente på din ordre bliver leveret.

En anden fin løsning det er, at man indtager kapsler som et tilskud i stedet for en erstatning. Det er lidt samme historie som med proteinpulver, hvor nogen kommer til at bruge det som en ren erstatning for rigtig mad, hvor det oprindeligt var tænkt og udviklet som et supplement eller tilskud til den daglige kost.