Sundhedsstyrelse siger god for sex under Corona

0
4152

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Corona krisen har snart varede i 2 hele måneder, i Danmark. I de her mange uger, har vi så vidt muligt holdt afstand fra vores venner og familie – for at mindske smitterisikoen. Dette har skabt nogle tvivl om, hvad man måtte, og hvad man ikke måtte. Der har især været et spørgsmål, fra par eller ægtefæller, som har spurgt, om man måtte have sex med hinanden – eller om det også skulle undgås.

Til dette spørgsmål, var sundhedsstyrelsen ude at sige i sidste uge, at man gerne må have samleje med hinanden. Selvom der er en smitterisiko, så anbefaler sundhedsstyrelsen altså, at vi stadig har sex – uanset om vi har en partner, eller er single.

Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm, henviser samtidig til sundhedsstyrelsen hjemmeside, hvor oplysninger og retningslinjer for sikker sex er beskrevet. Sex øger vores mentale sundhed, og er derfor også grunden til at sundhedsstyrelse er ude at sige at vi stadig skal have sex – da den mentale sundhed, ellers kan påvirkes ved siden af Corona sygdommen.

Er du i gang med at date?

Det er også under disse Corona tider, stadig tilladt at date andre, selvom restaurants livet eller barer ikke har fået tilladelse til at holde åbent endnu. Her må man i stedet være lidt kreativ, og evt. mødes hos hinanden – eller finde et offentligt sted, hvor der ikke er for mange mennesker i forvejen.

Dyrker du sex under Corona, så skal du naturligvis stadig huske at inddrage noget af det vigtigste – nemlig kondomet. Der anbefales altid at man bruger kondom, under sex, for ikke at skabe andre former for smitte – end Corona.