Ude med dine børn

0
38175

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren står for døren og det betyder, at vi snart kan komme noget mere udenfor. Derfor kan det være godt at have nogle aktiviteter, som du kan lave med dine børn udenfor. Mange børn er i dag rigtig glade for deres iPad, men det er vigtigt, at de kommer ud og får noget frisk luft og bevæger sig. Derfor skal du sørge for, at de slipper iPad’en.

De fleste forældre ved, at det ikke altid er lige nemt at få børnene til at slippe iPad’en. Derfor handler det virkelig om at have nogle sjove aktiviteter medmindre man vil være benhård og blot sige, at de skal ligge den fra sig uden videre.

Dine børn synes det er sjovt

Det er klart nemmere, hvis dine børn synes en aktivitet er sjov. Det er også sjovere for dig, hvis du ikke skal skændes eller ende med at have sure børn fordi de skal ligge deres iPad fra sig. Du kan købe en basketball kurv her. Så kan I spille basket hjemme i haven eller foran carporten. Det er noget der er nemt at gå i gang med og alle vennerne eller naboerne fra vejen kan også være med.

Det kan også være, at dine børn bedre kan lide at spille fodbold eller hoppe i trampolin. Så kan det selvfølgelig være disse ting, som du skal have i jeres have. Det afhænger af, hvad dine børn synes er sjovt at lege med.

Lav aktiviteter udenfor hjemmet

Alle jeres aktiviteter udenfor behøver ikke at foregå hjemme hos jer selv. Afhængig af alder på dine børn, så kan I også gå op på en legeplads at lege. Hvis dine børn er lidt ældre, så kan det også være, at de gerne vil gå til deres egen sport. Det kan være eksempelvis være fodbold. Her kommer de også ud og bevæger sig udenfor.